Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ B92 ]

27. 06. 2024. 08:28 >> 08:29
Čitaj mi:

PUTIN

"Sve prijetnje Rusiji treba ozbiljno shvatiti"

Prijetnje Rusiji moraju se ozbiljno shvatiti, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin, dodajući da je potrebno da postoje planovi o adekvatnim rekacijama na prijetnje.

On je istakao da je potrebno da ruske oružane snage i mornarica budu ojačani.

''Svi razumemo sve veći stepen geopolitičke napetosti u savremenom svijetu, redovno čujemo prijetnje Rusiji iz vladajućih krugova niza zemalja i čak vidimo konkretne akcije za sprovođenje ovih prijetnji. Naravno, to se mora shvatiti što je moguće ozbiljnije, treba proračunati sve moguće rizike i isplanirati adekvatne odgovore, ojačati naše oružane snage i mornaricu'', rekao je Putin.

Istakao je da je potrebno zaštititi flotu od raketnih napada velikog dometa.

''Neophodno je zaštititi našu flotu od mogućih napada već na udaljenim prilazima pomorskim bazama i područjima djelovanja naših brodova'', rekao je predsjednik Rusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније