Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

21. 06. 2024. 15:37 >> 15:37
Čitaj mi:

više od 100 hospitalizovanih

U Indiji od ilegalno pravljenog alkoholnog pića umrlo najmanje 47 osoba

Najmanje 47 osoba je umrlo, a više od 100 je hospitalizovano poslije konzumiranja ilegalno pravljenog alkohola u južnoj indijskoj saveznoj državi Tamil Nadu, saopštile su danas vlasti.

Od srijede je u bolnici završilo više od 150 ljudi, zbog povraćanja, bolova u stomaku i dijareje, nakon što su pili alkoholnu mješavinu metanola napravljenu u okrugu Kalakuriči, piše Rojters.

Policija je uhapsila četiri osobe zbog nedozvoljene prodaje alkohola i zapljenila 200 litara alkoholnog pića, saopštila je vlada savezne države, dodajući da su preduzete disciplinske mjere protiv 10 zvaničnika koji nijesu spriječili incident.

Smrtni slučajevi izazvani lokalnim pićem poznatim kao "hooch" česti su u Indiji, gdje su mnogima brendirana pića nepristupačna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније