Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Tanjug/N1 ]

05. 01. 2024. 17:16 >> 17:15
Čitaj mi:

SRBIJA

Produžen pritvor ocu dječaka koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 60 dana Vladimiru K, ocu dječaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Vladimiru K. pritvor je produžen da ne bi ponovio krivično djelo, kao i s obzirom na to da je optužen da je izvršio krivično djelo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posljedica krivičnog djela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, navodi se u saopštenju tog suda.

Majci dječaka Miljani K. je ranije određena mjera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, mjera kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K.K, svjedokom u ovom postupku.

Vladimiru K. je optužnicom na teret stavljeno teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti, dok je Miljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Početak suđenja u ovom postupku zakazan je za januar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније