Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.V. [ Tanjug ]

07. 03. 2024. 13:03 >> 13:03

Beograd

Inspekcijski nadzor zbog spiska iz "Ribnikara" još u toku

Povjerenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti saopštio je danas da je inspekcijski nadzor u slučaju načelnika Policijske uprave Beograd, koji je na konferenciji za štampu prikazao spisak potencijalnih žrtava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", još u toku i nije okončan.

"Inspekcijski nadzor u konkretnom slučaju je još uvijek u toku i nije okončan", ističe se u saopštenju povodom medijskih tvrdnji da je Povjerenik inspekcijskim nadzorom u Ministarstvu unutrašnjih poslova utvrdio da načelnik Gradske uprave MUP nije prekršio Ustav i zakon, već da su to učinili pojedini mediji.

Kako se precizira u saopštenju, u Zapisniku o terenskom inspekcijskom nadzoru obavljenom u MUP-u u junu 2023. godine konstatovano je tada nadzorom utvrđeno stanje, ali kako su ovlašćena lica Povjerenika došla do saznanja da je pokrenut postupak unutrašnje kontrole MUP-a povodom tog događaja, odlučeno je da se nadzor nastavi do pribavljanja rezultata te kontrole.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније