Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1 ]

23. 02. 2024. 13:17 >> 13:19
Čitaj mi:

mup potvrdio

Pronađen nož u rancu učenika u "Ribnikaru", djeca poslata kući

Jedan od učenika beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj se 3. maja prošle godine dogodilo ubistvo, ponio je danas nož u školu, zbog čega su ostali đaci pušteni kućama.

Tu informaciju koju je najprije objavio portal N1 potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i dodalo da niko nije povrijeđen, niti je, kako su naveli, taj učenik nekome prijetio.

U saopštenju piše da je nož otkriven kada je školskom policajcu prijavljeno da jedan učenik ima nož u rancu, te je on odveden kod direktora, gdje je izjavio da nož nije njegov.

"Svi učenici Osnovne škole 'Vladislav Ribnikar' su bezbjedni. Dalji rad je u toku", navodi se u saopštenju.

Ministarstvo dodaje da su prisustvo školskog policajca i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključni u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbjednosti učenika.

Jedan od roditelja ranije je za Portal N1 naveo da su djeca posumnjala da je učenik 8. razreda ponio nož, i pronašla su ga u njegovom rancu, nakon čega su obavijestili obezbjeđenje i školskog policajca.

Na pitanje N1 kako je nož dospio u učionicu, pored obezbjeđenja, roditelj je rekao da je "obezbjeđenje nikakvo".

Portal je naveo da je u Vajber poruci upućenoj roditeljima, u kojoj je javljeno da su đaci pušteni da idu kući, navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije, bez navođenja o čemu se radi, a stajalo je i da nastave neće biti do kraja dana.

Učenik (13) škole "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine ubio je dvet đaka i radnika obezbjeđenja te škole, nakon čega je uhapšen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније