Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

19. 10. 2024. 11:32 >> 11:32
Čitaj mi:

savić

U toku završna faza asfaltiranja Martinićkog puta

Završna faza asfaltiranja Martinićkog puta, jednog od najvažnijih infrastrukturnih projekata za našu opštinu, je pred nama, napisao je predsjednikKluba odbornika Pokreta Evropa sad u Danilovgradu Veselin Savić.

Kako je naveo, ovaj put ne samo da će poboljšati saobraćajnu povezanost i kvalitet života na potezu od Buruma do Gorice, već će unijeti novu energiju i unaprijediti cijeli kraj.

Posebno je, kaže, značajno da je nova faza asfalta prvi sloj nakon gotovo pola vijeka.

"Uprkos ponekad neosnovanim kritikama i izazovima, ostali smo dosljedni u svom cilju. Posebno se zahvaljujemo našem kolegi i poslaniku Dragoviću na ključnom doprinosu ovom uspjehu. Saradnja s koalicionim partnerima i postignuća na drugim infrastrukturnim projektima potvrđuju naš zajednički napredak. Pokret Evropa sad Danilovgrad zahvaljuje građanima na povjerenju i strpljenju. Nastavljamo zajedno raditi na daljem razvoju našeg kraja", naveo je Savić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније