Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

18. 10. 2024. 21:40 >> 21:40

DEMOKRATE NIKŠIĆ

"Naše ruke, diplome i biografije su čiste"

Nakon što je DPS priznao da je u Podgorici sprovodio organizovanu akciju zatrpavanja smećem i da je puštao pacove oko kontejnera, te da stoji iza Anagastuma i drugih lažnih naloga sa kojih se crtaju mete i udara na porodice, na njihov niz besmislenih pitanja kojima pokušavaju zataškati sopstvena nepočinstva odgovorićemo vrlo jednostavno — naše ruke, diplome i biografije su čiste, za razliku od vas i vaših funkcionera, navodi se u reagovanju Opštinskog odbora Demokrate Nikšić.

Kako su kazali, niti jedno preduzeće kojim su upravljale Demokrate nije otišlo u stečaj niti je privatizovano, za razliku od vremena kada je DPS uništavao provredne gigante, a naročito smo ponosni na činjenicu da lokalna preduzeća kojima upravljaju naši kadrovi bilježe odlične poslovne rezultate.

“Na sreću, DPS ne boli neznanje da Opština ne može kupiti zemljište bez odluke Skupštine, ali ih zato ne smeta obraz da slažu. Kao što ih ne smeta obraz da oni, koji su plakali za kriminalcem i ubicom i koji su vrećama unosili pare kriminalnih klanova u partiju da bi njima kupovali glasove nekome spočitavaju veze sa kriminalom. Proksiji Zorana i Petra Lazovića, Radoja Zvicera, Ljuba Milovića i Veljka Belivuka, su poslati u opoziciju od strane građana i tamo će dočekati penziju”, navode u reagovanju.

Iz OO Demokrate Nikšić ističu da su odgovorili na pitanja DPS-a, pa stoga imaju pravo da postave svoja pitanja njima.

“Ko je odbornica DPS-a u SO Nikšić koja je, kao rukovdeći kadar za vrijeme DPS-a, za dvije godine, mimo funkcionerske plate, strpala i džep 20.000 eura i to u periodu kad je Opština grcala u dugovima a plate zaposlenima kasnile?

– Iz koje partije je Veselin Grbović koji je nezakonito strpao u džep 30.000 eura?

– Iz koje partije je bivši v.d predsjednika Opštine Nikšić, Dragan Perović, pravosnažno osuđen za korupciju?

– Kako se zove funkcioner DPS-a koji je za tri godine pojeo i popio 100.000 eura?

– U kojim mjesnim zajednicama ste krali struju i ostavili dugove od 8.000 i 10.000 eura?

– Koja partija je bila na vlasti kad je Opština platila 8 miliona eura za štetu nastalu eksplozijom fabrike bliskog rođaka Mila Đukanovića?

– Koja partija je ostavila 33 miliona duga Nikšiću?

– Za vrijeme čije vlasti je otpad iz cijele Crne Gore dopreman u Nikšić?

– Koja partija koja je od Željezare, Boksita, Metalca, Javorka, Šumskog i drugih giganata napravila pustoš i ostavila radnike na ulici?

– Koja partija ja prodala MMK Standandard za 1.000.000 eura a onda svom donatoru omogućila da sa najgorim i najmanjim dijelom kupljene imovne pokrije poreski dug prema državi od 742.000 eura?

– Koja partija je prodala Hotel Onogošt istom donatoru kojem je prodala MMK Standard za samo 1.200.000 eura, a potom mu namjestila nezakonit Ugovor o smještaju studenata po kojem mu isplaćuje 24.128 eura mjesečno, čime mu je praktično vratila uložena sredstva i omogućila dodatan profit?

“Gospodo, tužba za mobing i pravosnažna presuda nikada neće biti isto, a kad smo kod pravosnažnih presuda — Opština Nikšić je, zbog funkcionera i donatora DPS-a, Zdravka Vlahovića, pravosnažno osuđena za mobing”, dodaju u reagovanju.

Ipak, radujemo se odgovorima na postavljena pitanja, jer ćete možda shvatiti koliko uzalud pokušavate da se nevaspitanjem, lažima i podvalama operete od nepočinstava koje je DPS učinio Nikšiću i Crnoj Gori.

“Zato vam ponovo poručujemo — nikada više kriminalci i lopovi neće praviti kombinacije na štetu građana”, zaključuju u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније