Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

19. 10. 2024. 14:04 >> 14:04
Čitaj mi:

Odžić

"Puštanje na slobodu bilo koga ko je pokušao nekom da oduzme život poraz je društva"

Puštanje na slobodu bilo koga ko je pokušao nekom da oduzme život, je poraz društva i promocija nasilja u društvu, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

Tim prije,dodaje, jer se ovdje radi o maloljetniku, a djelo je izvršeno u dvorištu škole na očigled druge djece i omladine.

“Ovo je rizično i zbog činjenice jer pokazujemo da nemamo institucije i možemo poslati poruku da su građani prepušteni sami sebi, i da ovakve i
slične probleme sami rešavaju, što bi bilo pogubno i za mnogo manje razvijene zemlje od Crne Gore, navodi Odžić.

Moramo, naglašava, voditi računa kako se osjećaju roditelji žrtve u Baru, da li će žrtva pored fizičkih, imati i mentalne probleme i dodatne traume!

“Ovo je primjer gdje država mora pokazati odlučnost, spremnost da se sa ovakvim problemima bori, a bojim se da ovim radimo sve suprotno od toga”, poručio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније