Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

18. 01. 2024. 17:32 >> 17:32

UPRAVA POLICIJE

Brđanin i predstavnici FBI-a o saradnji i razvoju policije

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin sastao sa predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu, pravnim atašeom FBI Kenetom Brajanom i Srđanom Mokanom, sa kojima je razgovarao na temu skorog potpisivanja memoranduma o saradnji između FBI i crnogorske policije, o zajedničim aktivnostima, kao i pitanjima značajnim za razvoj policije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, tokom sastanka Brđanin i predstavnici FBI-a osvrnuli su se na izuzetnu dosadašnju operativnu saradnju, naročito u dijelu aktivnosti crnogorske policije u odnosu na lica koja se nalaze na listi najtraženijih lica FBI-a.

"Sagovornici su razgovarali i o planiranju i sprovođenju obuka iz više oblasti, a naročito specijalističkih obuka za službenike koji se bave istragama za krivična djela pranja novca i finansiranja terorizma", istakli su. 

Pozdravljena je i dosadašnja uspješna saradnja u oblasti usavršavanja pripadnika Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније