Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.M.

18. 10. 2024. 15:22 >> 15:22

DPS

"Zbog nerada lokalne vlasti, građanima Nikšića ugroženi životi"

Kako je lokalna uprava u Nikšiću riješila problem pasa lutalica, građani mogu svjedočiti svakog dana, a danas je javnost upoznata i kroz medijske natpise, ocijenili iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić. 

Naime, kako su pojasnili, ulicama Nikšića gospodari više stotina pasa lutalica, od kojih su brojni veoma opasni. 

“Prije mjesec dana jedan od tih pasa ujeo je dijete, a nedavno na Trgu slobode i staricu. Da nije bilo sugrađana koji su istrčali iz obližnjih lokala, ko zna kakav bi bio ishod ovog nemilog događaja. Prema svjedočenju članova porodice napadnute starice, pozvali su Komunalnu policiju, kao i Službu azila, i niko nije reagovao”, naveli su iz nikšićkog DPS-a u saopštenju za medije.  

Ovo je očit primjer, smatraju oni, kako aktuelna vlast brine o životima Nikšićana. 

“Koliko je njima išta bitno sem njihovih fotelja i koliko niti znaju niti se umiju uhvatiti u koštac sa ovakvim problemima. Al’ znaju obmanjivati javnost da su riješili problem. Ovakvo im je rješavanje svakog problema u gradu i cjelokupno rukovođenje gradom – nažalost! Ali na sreću – neće još dugo sjedjeti u tim foteljama”, poručili su iz tamošnjeg DPS-a.   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније