Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

17. 10. 2024. 08:51 >> 11:20
1

nenezić

"Persona non grata govori o građanskoj Crnoj Gori, a radi na etnofederalizaciji"

Persona non grata govori o građanskoj Crnoj Gori, a sanja i radi na etnofederalizaciji Crne Gore, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD) i predstavnik Evropskog saveza Branislav Nenezić, komentarišući jučerašnju izjavu potpredsjednika Vlade i lidera Demokrata Alekse Bečića.

"Nakon "časova" matematike na kojima je pokazao da demagogija ne može “pobijediti” facijalnu ekspresiju, a što je uslijedilo nakon izbornog debakla, lider partije koja svake izbore “igra” u nekim novim dresovima, po naređenju obukao je onaj iz 2006. i "održao" čas istorije. “Zamjeniče” premijera, umjesto što držite predavanja o “nepravdama” od prije 17 godina sjetite se malo bliže prošlosti, CEDIS-a, Pošte Crne Gore, Skijališta Crne Gore i svega onog što je vaša “zlatna” partija, pardon, ruka dotakla i očigledno razorila", napisao je Nenezić. 

Kako je kazao, zlatno je ćutanje, dodajući da mu bolje “pristaje”.

"Mada svakako vas nisam računao u onih “mojih” 40% ministara.  Da vidimo ostalih 33, tik tak…", dodao je Nenezić. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније