Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

18. 07. 2024. 18:00 >> 17:39
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Od oktobra prosječna zarada 1.000 eura

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 18. jul.

Prosječna zarada 1.000 eura od oktobra, Fond PIO neće biti ukinut

Predstavnici Vlade Crne Gore predstavili su program "Evropa sad 2". Premijer Milojko Spajić kazao je na pres konferenciji da će prosječna zarada u Crnoj Gori uskoro biti 1.000 eura, dok će sve penzije od januara sljedeće godine biti uvećane za 50 - 60 eura.

Europol: Jedan od osumnjičenih u akciji "General" navodno odgovoran za više ubistava

Iz Europola su naglasili da su crnogorske vlasti ove sedmice uhapsile devet osoba, koje se smatraju metama visoke vrijednosti, a bili su na ključnim pozicijama u organizacijama za trgovinu drogom zapadnog Balkana. Iz Europola su se zvanično oglasili povodom akcije "General".

Dio osumnjičenih u akciji "General" saslušavani u istrazi o ubistvu Jovanovića

Osim Damira Mandića, koji je osuđen za saizvršilaštvo u ubistvu Duška Jovanovića, jos jedan broj lica obuhvaćenih u najnovijoj antimafijaškoj operaciji "General" saslušavan je u istrazi o tom zločinu koji je počinjen u maju 2004. godine.

Plenković: Oštro se protivim usvajanju Rezolucije o Jasenovcu

Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovio je da se oštro protivi usvajanju Rezolucije o Jasenovcu u Skupštini Crne Gore.

Veljoviću ukinut pritvor, mora boraviti u stanu

Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.

"Niko za koga se dokaže da je dio kriminalne organizacije neće biti zaštićen"

Svako za koga se dokaže da je dio mafijaških ili kriminalnih organizacija biće procesuiran, poručio je premijer Milojko Spajić ističući da niko neće biti zaštićen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније