Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 07. 2024. 16:26 >> 16:27
Čitaj mi:

POTPREDSJEDNIK VLADE

Bečić čestitao fon der Lajen: Mandat da bude obilježen uspjesima

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić uputio je čestitke Ursuli fon der Lajen povodom reizbora za predsjednicu Evropske komisije.

"Izbor uvažene predsjednice za drugi petogodišnji mandat predstavlja priznanje njenom predanom radu i viziji Evropske unije. Njena posvećenost proširenju Evropske unije, koje vidi kao moralnu, istorijsku i političku odgovornost, uliva nam nadu i optimizam za budućnost Crne Gore", kazao je Bečić. 

Bečić vjeruje da će njeno vođstvo omogućiti progresivan put ka evropskoj integraciji i članstvu u EU, što je cilj kojem naša zemlja teži.

"Uvjeren da će njen mandat biti obilježen uspjesima i da ćemo zajedno graditi slobodnu i prosperitetnu budućnosti evropske porodice, još jednom upućujem iskrene čestitke gospođi Fon der Lajen i želim joj mnogo uspjeha u daljem radu", zaključio je Bečić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније