Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

03. 02. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

NOVI IZAZOV

Hamilton: Ispuniću još jedan san prelaskom u Ferari

Sedmostruki svjetski šampion Formule 1 Luis Hamilton izjavio je danas da je nevjerovatno srećan što će mu se prelaskom u Ferari 2025. godine ostvariti još jedan san iz detinjstva, ali je istakao da je trenutno potpuno posvećen Mercedesu.

"Osjećam se nevjerovatno srećnim, nakon što sam postigao stvari sa Mercedesom o kojima sam kao dijete samo mogao da sanjam, sada imam priliku da ostvarim još jedan san iz detinjstva - da vozim crveni Ferari", napisao je Hamilton na društvenim mrežama.

I pored toga što vjeruje da je vrijeme da "započne novo poglavlje svog života", Britanac je ipak istakao da je fokusiran na predstojeće izazove sa Mercedesom.

"Trenutno ne razmišljam o 2025. Fokusiran sam na predstojeću sezonu. Motivisaniji sam nego ikada, spremniji i fokusiraniji. Želim da pomognem Mercedesu da pobijedi još jednom i da završim svoje partnerstvo sa timom na visokom nivou", rekao je Hamilton koji je u Mercedesu od 2013. godine.

Ovo je bila prva izjava 39-godišnjeg Hamiltona otkako je ranije ove nedjelje objavljeno da će 2025. godine preći u Ferari.

Nova sezona u Formuli 1, posljednja Hamiltonova u Mercedesu, počinje trkom za Veliku nagradu Bahreina 2. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније