Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

15. 12. 2023. 21:22 >> 00:20
Čitaj mi:

PORAZ OD BELGIJE NA KRAJU

Crnogorski golbalisti deseti na EP

Golbal reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Belgije 7:2, pa je kao desetoplasirana završila nastup na Evropskom prvenstvu A divizije u Podgorici.

Naša selekcija je šampionat završila sa skorom od jedne pobjede i četiri poraza i naredne godine takmičiće se u B diviziji.

Treba reći da je gotovo sve utakmice odigrala bez najboljeg igrača Nikole Nikolića, koji je na startu šampionata doživio povredu leđa.

Večeras je oba gola za Crnu Goru postigao je Marko Nikolić.

U selekciji Belgije, koja je ostvarila prvu pobjedu na šampionatu, istakao se Amir Vazime sa četiri gola.

Sjutra, posljednjeg dana šampionata na programu su mečevi za konačan plasman.

Za titulu prvaka, u reprizi finala prije dvije godine u Samsunu, boriće se Litvanija i Ukrajina, dok će za bronzanu medalju snage odmjeriti Turska i Izrael.

Osvajača petog mjesta odlučiće duel Finske i Njemačke, dok će za sedmo mjesto, posljednje koje garantuje opstanak, igrati Velika Britanija i Grčka.

U ženskom dijelu turnita, u finalu će igrati Izrael i Turska, dok će se za bronzanu medalju boriti Grčka i Velika Britanija.

Francuska i Finska odlučivaće o petom, a Ukrajina i Njemačka o sedmom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније