Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

26. 10. 2024. 15:13 >> 15:14

Poigravao se sa Monakom: Ti-Džej Šorts najkorisniji igrač 5. kola Evrolige

Košarkaš Pariza Ti-Džej Šorts proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola Evrolige.

Amerikanac je na utakmici protiv Monaka, koju je njegova ekipa dobila sa 87:80, ubacio 28 poena.

Uz to je dodao 10 asistencija i četiri skoka, za indeks korisnosti 38.

Pariz ima skor od dvije pobjede i tri poraza u Evroligi ove sezone.

Centar Partizana Tajrik Džons imao je Indeks korisnosti 32 u porazu svog tima od Virtusa 70:69. Džons je postigao 20 poena, šest skokova i pet ukradenih lopti.

Fakundo Kampaco iz Real Madrida završio je sa Indeksom kosrisnosti 30 u pobjedi svoje ekipe nad Crvenom zvezdom rezultatom 95:72. Imao je 13 poena, bez promašenih šuteva, tri skoka i šest asistencija.

Nikola Mirotić iz Armanija sa Indeksom korisnosti 27, te centar Barselone Jan Veseli, koji je imao Indeks 26, upotpunjuju najbolje pojedinačne performanse u 5. kolu.

Mirotić je ubacio 29 poena, četiri skoka i jednu asistenciju u porazu od Efesa 94:86, dok je Veseli imao 14 poena, pet skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte u trijumfu nad Asvelom 90:83.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније