Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

24. 09. 2024. 19:52 >> 21:34
Čitaj mi:

grupa a

Poraz Teoda u Skoplju na startu ABA2 lige

Košarkaši Teoda u premijernom meču ABA2 lige poraženi su u Skoplju od MZT-a 68:50 u okviru grupe A.

Već od starta duela domaćin je nametnuo svoj ritam, kontrolisao stvari na terenu i do kraja prve dionice stigao do dvocifrene prednosti, najubjedljivije 19:8.

Praktično tokom cijele druge dionice MZT je imao dvocifrenu prednost, najveću sredinom tog perioda, plus 13 (32:19). Nakon dvadeset minuta na semaforu je pisalo 35:24.

Uspjeli su Tićani početkom drugog poluvremena da smanje zaostatak na minus pet (35:30) nakon serije 6:0. Uslijedila je opet bolja igra domaćin koji su vrlo brzo vratili dvocifrenu prednost koju su imali i na kraju trećeg perioda (50:39).

U posljednjem kvartalu prednost domaćih je konstatntno rasla, do maksmimalnih plus 23 (68:45). Na kraju ubjedljiv poraz Teoda 68:50 - naš predstavnik će u drugom kolu igrati protiv Heliosa 9. oktobra. U grupi A je još i Cedevita junior.

Najefikasniji kod Teoda Kusovac sa devet koševa, Vranješ i Vujisić su ubacili po sedam.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније