Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

24. 09. 2024. 10:18 >> 10:23
Čitaj mi:

kreće aba 2 liga

Dubljević: Potrudićemo se da damo sve od sebe

Teodo kreće u novu sezonu ABA 2 ligu. Rival u 1.kolu je MZT a utakmica se igra u Skoplju u Sportskom centru “Jane Sandanski” od 18 sati.

“Nemamo opterećenje i pritisak rezultata i moranja u odnosu na tu utakmicu, ali potrudićemo se da damo sve od sebe. Nismo imali materijala da pripremimo ovu utakmicu onako kako bi trebalo da je pripremimo ali vjerovatno i oni su u istoj situaciji. Ali pored svega trudićemo se da se što bolje predstavimo na teškom gostovanju i otvaranju sezone”, istakao je trener Teoda Dušan Dubljević.

I Petar Kusovac je ulogu favorita prepustio domaćinu.

“MZT je jedan od favorita za ulazak u ABA ligu. Predvođeni su sa odličnim domaćim igračima, koji su ujedno i reprezentatici Sjeverne Makedonije, dodatno pojačani sa par odličnih stranaca. Sigurno je da nas posle nekoliko godina igranja samo domaće lige, čeka veliko iskušenje na povratku u regionalnu košarku. Na nama je da samo damo svoj maksimum a onda ni rezultati neće izostati”, zaključio je Kusovac.

Sutjeska novu sezonu otvara u četvrtak gostujući ekiupi Rabotničkog u Skoplju, dok će Podgorica ugostiti Vršac 2.oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније