Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 09. 2024. 12:56 >> 12:58
Čitaj mi:

liga šampiona

Barselona kažnjena: Bez navijača na "Marakani"

Barselona neće imati navijače u Beogradu 6. novembra u duelu sa Crvenom zvezdom.

Na stadionu "Luj II" u Kneževini, jedan navijač Blaugrane je istakao transparent na kojem je pisalo "Flick heil" odnosno "Hajl Flik", što asocira na nacistički pozdrav u vrijeme Adolfa Hitlera.

Zbog toga je UEFA izrekla kaznu od 10.000 eura, ali i zabranila katalonskom gigantu da prodaje karte za naredni gostujući meč.

"Kontrolno, etičko i disciplinsko tijelo (CEDB) odlučilo je da naloži izvršenje ranije suspendovane disciplinske mjere koju je izreklo Žalbeno tijelo UEFA 17. aprila 2024. godine zbog rasističkog ponašanja Barseloninih navijača. Barseloni se zabranjuje da prodaje ulaznice gostujućim navijačima za sljedeću utakmicu takmičenja pod okriljem UEFA u skladu sa člankom 26(3) Disciplinskog pravilnika UEFA", stoji u saopštenju krovne organizacije evropskog fudbala.

Ukoliko se ovako nešto ponovi dobiće suspenziju na godinu dana.

Meč između Zvezde i Barselone odigraće se na stadionu „Rajko Mitić“ 6. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније