Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

28. 06. 2024. 09:27 >> 09:27
Čitaj mi:

LEBRONOV SIN U LEJKERSIMA

Po prvi put u istoriji, otac i sin zajedno u NBA ligi

Broni Džejms, sin slavnog NBA košarkaša, izabran je sinoć od strane LA Lejkersa kao 55. pik na draftu, pa će od naredne sezone igrati zajedno u istom klubu sa ocem Lebronom Džejmsom.

Podsjetimo, poslije srčanog zastoja krajem jula prošle godine, Bronijevo učešće na draftu dugo je bilo pod znakom pitanja. U jednom trenutku, zbog ozbiljnosti njegove situacije sa srcem, vjerovalo se i da će odustati od košarke i "NBA sna", ali je sada, eto tu, sa ocem u istom timu na najvećoj košarkaškoj pozornici.

Broni je u prošloj sezoni igrao na Univerzitetu Južna Kalifornija gdje je na 25 utakmica upisao 4.8 poena i 2.8 skokova.

Mnogi vjeruju da on nema kvalitet za najjaču ligu svijeta, ali vrijeme će pokazati.

Interesantna je bila i reakcija mladog Džejmsa kada je saznao da će igarti sa ocem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније