Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

16. 09. 2024. 18:19 >> 18:19
Čitaj mi:

IGRAČ MILANA

Benaser van terena četiri mjeseca

Alžirski reprezentativac i fudbaler Milana Ismael Benaser biće van terena četiri mjeseca zbog povrede lista desne noge, saopštio je italijanski fudbalski klub.

"FK Milan potvrđuje da je Ismael Benaser operisan jutros u Finskoj", navodi se u kratkom saopštenju kluba, precizirajući da je procijenjeni period oporavka četiri mjeseca.

Vezista je teško povrijedio mišić desne noge na treningu. Milan će sjutra na startu Lige šampiona ugostiti Liverpul.

Benaser je fudbalski stasao na jugu Francuske, otišao je u Italiju 2017. godine, gdje je prvo igrao u Empoliju prije nego što se pridružio Milanu 2019. sa kojim je osvojio titulu šampiona Italije 2022. godine.

Za Milan je odigrao 171 meč i postigao osam golova u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније