Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

16. 09. 2024. 20:19 >> 20:21
Čitaj mi:

teniserka iz tunisa

Povreda ipak jača: Žaber završila sezonu

Teniserka iz Tunisa Uns Žaber objavila je da završava sezonu zbog povrede ramena.

"Ova godina je bila izuzetno teška za mene. Zbog moje uporne povrede ramena, moj medicinski tim i ja smo donijeli tešku odluku da završimo sa ovosezonskom turnejom", napisala je Žaber na društvenoj mreži X.

Žaber, 22. teniserka svijeta, dodala je da će se na teren vratiti na sljedećem Otvorenom prvenstvu Australije, koje će se održati u januaru 2025. godine, a da do tada planira da se bavi dobrotvornim radom.

Preskočila je i Olimpijske igre u Parizu kako bi bila u boljoj fizičkoj spremi, ali je kasnije morala da se povuče sa turnira u Vašingtonu početkom avgusta. Nakon toga je izgubila u prvom kolu turnira u Torontu od Naomi Osake, i odustala od turnira u Sinsinatiju.

Žaber (30) je bila finalistkinja Vimbldona i to dva puta (2022, 2023.) i US opena jednom (2022), dok joj je najviši plasman na rang listi bio drugo mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније