Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 06. 2024. 22:53 >> 22:54
Čitaj mi:

KAPITEN "SOKOLOVA"

Jovetić: Rezultat je bitan, ali bitnije je da imamo igru

Fudbaleri Crne Gore igraju sjutra veče na stadionu "Kralj Buduen" protiv reprezentacije Belgije, trenutno trećeplasirane reprezentacije FIFA rang liste.

Duel sa jednom takvom fudbalskom velesilom, sigurno da budi poseban osjećaj za naše momke.

"Oni su to sigurno zadnjih desetak godina, bili su čak i prvi jedno vrijeme, sada su top tri, sigurno da je zadovoljsto igrati, pogoto na ovakvom stadionu protiv jednih od najboljih igrača na svijetu, tako da sigurno da smo srećni zbog toga", kazao je kapiten našeg tima Stevan Jovetić.

Nezahvalno je dati očekivanje od ovakve utakmice, ali Jovetić smatra da je bitno da pokažemo dobru igru, kako bi se spremili za septembar i početak Lige nacije.

"Imamo još dvije prijateljske, i onda nakon toga u septembru već se kreće. Tako da rezultat je bitan, ali bitnije je da imamo igru i da se spremimo za ono najbitnije što dolazi od septembra. Tražićemo i ovdje da imamo dobar rezultat, sada igramo protiv jedne od najboljih selekcija, ne bi prognozirao", kazao je Jovetić.

Atmosfera je kao i uvijek na nivou.

"Super. Stvarno za repezentaciju atmosfera je uvjek odlična. Momci su uzbuđeni, spremni i orni da daju svoj maksimum".

Jovetić je prije par dana došao i do svog prvog evro-trofeja, budući da je sa Olimpijakosom osvojio Ligu konferencija.

"Pa iskreno mnogo sam srećan. Znači mi taj prvi evropski trofej za mene. Pogotovo sa Olimijakosom, sigurno da je uspjeh onda još veći. Žao mi je što je to moralo da bude protiv Fiorentine sudbina se malo igrala sa mnom. Njima želim sve najbolje i nadam se da mogu da ponove i osvoje neki sljedeći put", kazao je naš kapiten.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније