Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

25. 06. 2024. 09:12 >> 09:12
Čitaj mi:

KOPA AMERIKA

Brazilu uzalud šanse, Kostarika zadržala "nulu"

Prvo iznenađenje Kopa Amerike - Kostarika je odoljela naletima Brazila i izborila remi (0:0).

"Selesao" je zatresao mrežu u 30. minutu, ali je pogodak Markinjoša poništen zbog milimetarskog ofsajda. Favorit je u nastavku dva puta bio na pragu vođstva - prvo je Lukas Paketa zatresao stativu, da bi Patrik Sekeira pokazao da je dostojan nasljednik Kejlora Navasa, jer je sjajnom reakcijom spriječio autogol Aksela Hirosa.

Čuvar mreže španskog trećeligaša Ibice je imao sedam odbrana i proglašen je za igrača utakmice.

Na drugom meču grupe D, Kolumbija je savladala Paragvaj 2:1.

Nakon sjajnih asistencija Hamesa Rodrigesa, Danijel Munjos u 32. i Đeferson Lerma u 42. minutu su donijeli osjetnu prednost "kafeterosima", da bi u 69. smanjio napadač Brajtona, Hulio Ensiso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније