Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 10. 2020. 17:45 >> 18:06

PETKOVIĆ

Protiv Luksemburga i Azerbejdžana da potvrdimo 1. mjesto

Golman reprezentacije Crne Gore Danijel Petković vjeruje da "sokoli" u mečevima sa Azerbejdžanom i Luksemburgom mogu da riješe pitanje prvog mjesta u grupi Lige Nacija.

Ipak, prije toga naša selekcija će odmjeriti snage sa Letonijom u prijateljskom meču.

"Igračima iz domaće lige i nama s manjom minutažom će dobro doći meč sa Letonijom. Vjerujem da će domaći pokazati da vrijede. Imamo tri meča, zgusnut je raspored, ali ima nas mnogo na spisku. Nadam se da ćemo izvući najbolje. Što se tiče Lige Nacija, počeli smo odlično, sada nas čekaju dva bitna meča protiv Azerbejdžana i Luksemburga. U prednosti smo, igramo kod kuće i nadam se da ćemo već sada riješiti sve oko prvog mjesta. Prije svega, očekujem i da nas posluži zdravlje, jer vidimo da situacija u državi baš i nije dobra", istakao je Petković.

Petković je u vrlo teškoj situaciji u Anžeu, gdje uopšte ne brani.

"Nažalost, nema dobrih vijesti za mene. Očekivao sam da odem u neki drugi klub, u Francuskoj ili negdje drugdje, ali bilo je komplikacija. Moraću da sačekam do zimskog prelaznog roka. Iznenađenje jje za mene bila informacija kada smo doveli novog golmana. Utiče sve ovo, već dugo ne branim, a svi znamo koliko je bitan kontinuitet za čuvare mreže. Nadam se da ću u januaru naći neko rješenje", zaključio je Petković.

Napadač Podgorice Šaleta Kordić će protiv Letonije vjerovatno debitovati za "sokole".

"Iskreno, kao da nijesam svjestan svega ovoga, ne znam gdje se nalazim. Poziv u reprezentaciju je veliko iskustvo za mene i korak naprijed u karijeri. Prezadovoljan sam, dobre igre u klubu su učinile da danas budem ovdje i spreman sam da dam maksimum. Želim da se dokažem i da pomognem reprezentaciji da bilježi dobre rezultate", istakao je napadač Podgorice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније