Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 04. 2024. 12:15 >> 12:15

"SOKOLI" SA SVIH MERIDIJANA

Radunović asistirao za bod u derbiju Bukurešta, Krstović asistent, Mugoša pogodio u porazu

Crnogorski fudbaleri nisu imali baš dobar vikend iza sebe.

Risto Radunović sa svojim FSCB ide ka tituli, a naše bek je asistirao za 2:2 u "Derbiju Bukurešta" protiv Rapida.

Vikend je obilježio crnogorski fudbalski derbi u koreanskoj K ligi gdje je Gangvon našeg defanzivca Marka Tućija ubjedljiv bio protiv Inčeona Stefana Mugoše zabilježivši pobjedu 4:1.

Tući je bio sjajan, postao je baš komandant odbrane Gangvona, dok je Mugoša postigao počasan pogodak za "Marince", nakon što je nadmudrio golmana Parka i plasirao mu loptu laganim šutem. To je ujedni i jedini pogodak naših reprezentativaca za ovaj vikend.

Leće našega reprezentativca Nikole Krstovića slavilo je na gostovanje Sasuolu 0:3 i tako gotovo sigurno sačuvalo status učesnika Serije A i naredne sezone.

Interesantna odluka Luke Gotija da od prvog minuta krene i sa našim reprezentativcem i sa Robertom Pikolijem od prvog minuta, i to je dalo rezultate. Krstović je asistirao upravo Pikoliju za potvrdu pobjede, sjajnim pasom sa centra.

Adam Marušić je igrao cijeli meč u pobjedi Lacija na gostovanju Đenovi 0:1. Jedna standardna partija našeg beka koji je bio odličan po desnoj strani.

Još jedan sjajan meč na golu Milvola imao je Matija Šarkić. Njegov tim je slavio na gostovanju Sanderlendu 0:1, a naš golman je ponovo bio jedan od najboljih pojedinaca.

Marko Bakić je ponovo bio dobar u pobjedi OFI-a nad Volosom 2:1.

Debrecin je poražen od DVTK-a sa 5:3, u meču gdje su od prvog minuta igrali Dušan Lagator i Stefan Lončar.

Driton Camaj je imao dobar mel za Kišvardu u remiju protiv šampionskog Ferencvaroša 0:0. Ipak njegova ekipa je gotovo siguran putnik u niži rang naredne sezone.

Andrija Vukčević je igrao posljednjih 15-ak minuta u pobjedi njegovog Haureza na gostovanju Mazatlonu 0:2.

Stefan Savić je igrao cijeli meč u porazu Atletiko Madrida od Alemrije 2:0.

Viktor Đukanović je bio u startnoj postavi Hamarbija u porayu od Hakena 2:1.

Čak četvorica crnogorskih fudbalera su igrali u vojvođanskom derbiju TSC-Vojvodina. U novosadskoj ekipi od prvog minuta su igrali Lazar Carević i Vukan Savićević, dok je kasnije dobio priliku Andrija Radulović.

Kod TSC-a Marko Rakonjac je igrao posljednjih desetak minuta. Na kraju je slavila je ekipa TSC-a 3:2.

Stevan Jovetić nije ulazio u derbiju sa PAOK-om koji je njegov tim dobio sa 2:1, tandem iz Karabaga Vešović-Janković je takođe odmarao (Karabag već uzeo titulu), Igor Vujačić je propustio meč za Rubin zbog parnih kartona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније