Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

30. 08. 2024. 06:47 >> 07:25
3
Čitaj mi:

19. GODINA OD UBISTVA

Mandić: Slavoljub Šćekić platio jer nije htio da služi organizovanom kriminalu

Navršava se 19 godina od ubistva policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, a još nema epiloga sudskog postupka protiv Ljuba Bigovića, Saše Borete, Ljuba Vujadinovića i Milana Šćekića. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da je taj funkcioner glavom platio zbog toga što nije htio da služi mafiji. Crna Gora će biti, poručio je Mandić, otrgnuta iz ruku organizovanog kriminala.

 

"Neki su glavama platili to nepristajanje da služe mafiji kao što je platio Slavoljub Šćekić. Danas je došlo novo vrijeme, i ja i  ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović večeras smo htjeli da budemo ovdje, da budemo zajedno sa porodicom Šćekić i pošaljemo poruku svima onima koji se bore za zakon u Crnoj Gori da slijede primjer ovog velikog čovjeka", istakao je Madnić za Media biro.

Poručio je da  će Crna Gora biti otrgnuta iz ruku organizovanog kriminala.

"I da će ako Bog da ova zemlja biti srećna i prosperitetna, a ove junake borbe tog vremena moramo svi da pamtimo i nosimo u srcu", poručio je Mandić.

Slavica Šćekić, sestra policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića koji je ubijen prije 19 godina kazala je da su prvi put od likvidacije crnogorski zvaničnici došli na obilježavanje godišnjice ubistva, objavivši fotografiju sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem i ministrom unutrašnjih poslova Danilom Šaranovićem.

"Po prvi put zvaničnici na obilježavanju godišnjice ubistva moga brata. Ministar policije, Šaranović i predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić, došli na obilježavanje godišnjice ubistva moga brata.
Prijatno sam iznenađena! I zahvalna na poštovanju lika i djela moga brata Slavoljuba, kao i na podršci mojoj borbi za pravdu", kazala je Slavica Šćekić.

Zahvalila je rođacima i prijateljima, koji su došli na obilježavanje godišnjice ubistva.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније