Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

28. 08. 2024. 09:54 >> 09:54
Čitaj mi:

MANDIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE

"Kolašin kao jedan od ključnih turističkih centara zaslužuje posvećenost"

Opštinu Kolašin krasi bogatstvo prirodnih ljepota i ona danas predstavlja jedan od ključnih turističkih centara u našoj zemlji. Upravo zbog toga, Kolašin i svi njegovi žitelji zaslužuju posvećenost svih elemenata našeg društva, kazao je u čestitci povodom Dana opštine Kolašin predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Mandić je čestitao Dan opštine Kolašin predsjedniku Opštine Petku Bakiću, predsjedniku Skupštine opštine Vasiliju Bulatoviću i svim građanima Kolašina.

U tom kontekstu on dodaje da je posebno važno da na svim nivoima budemo u potpunosti posvećeni stvaranju društva mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta, jer je to temelj, kako navodi, bolje budućnosti naših građana.

"U tom kontekstu, posebno želim da istaknem jačanje saradnje između lokalnih samouprava u našoj zemlji i našeg narodnog doma, zaključuje Mandić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније