Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V. [ Beta ]

23. 06. 2024. 14:37 >> 14:37

"SLUČAJ RONALDO"

Selektor Portugala: Navijači koji ulaze na teren predstavljaju bezbjednosnu prijetnju

Selektor Portugala Roberto Martines rekao je da je fudbaler njegove ekipe Kristijano Ronaldo imao mnogo sreće što nije povrijeđen u utakmici protiv Turske na Evropskom prvenstvu, nakon što su četvorica navijača utrčala na teren kako bi se slikala sa njim.

Portugal je večeras u Dortmundu pobijedio Tursku 3:0, a incidenti su se dogodili u drugom poluvremenu.

Ronaldo se slikao sa mladim navijačem koji je u 69. minutu umakao redarima kako bi stigao do portuglaske zvijezde.

Međutim, kada su još dvojica navijača pokušala isto u završnici utakmice, Ronaldo je bio vidno iznerviran. Po završetku utakmice, još jedan navijač u portugalskom dresu primakao se 39-godišnjem napadaču kako bi se slikao sa njim.

Još dvije osobe pokušale su da dođu do Ronalda kada je izlazio sa terena, ali ih je obezbjeđenje u tome spriječilo.

"To je za brigu, pošto smo danas imali sreću da su namjere navijača bile dobre. Svi volimo navijače koji priznaju velike zvijezde i ikone u njihovim glavama. Svi se sa time slažemo. Ali morate da shvatite da je to veoma, veoma težak trenutak, ako su te namjere pogrešne, igrač je izložen i sa time moramo da budemo oprezni. Mislim da to ne bi trebalo da se dešava na fudbalskom terenu", rekao je Martines.

Belgijski selektor rekao je da je važno poslati poruku navijačima da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

"To nije pravi put, ništa od toga nećete dobiti. A ono što ste uradili je to da će mjere u budućnosti biti mnogo gore. Nije dobro da igrači budu tako izloženi kada ljudi trče po terenu", dodao je on.

Portugalski reprezentativac Bernardo Silva, koji je bio strijelac protiv Turske, rekao je da nije bio zabrinut zbog navijača koji su utrčali u teren.

"Pomalo je neugodno kada morate da zaustavite utakmicu jer je navijač ušao u teren. To je cijena koju plaćate kada ste toliko priznati u svijetu fudbala. Što se tiče osjećaja opasnosti, ne. Kod mene toga nije bilo", naveo je Silva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније