Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ RTS ]

17. 10. 2024. 19:49 >> 19:52
Čitaj mi:

MAĐARSKI PREMIJER

Orban: Ježim se od ukrajinskog plana pobjede

Od "plana pobjede" ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, ja se ježim, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban.

"Zelenski predstavlja svoj plan za pobjedu. Od toga što je juče izjavio u ukrajinskom parlamentu ja se ježim“, napisao je Orban na društvenoj mreži Fejsbuk.

Mađarski premijer je napomenuo da je Evropska unija ušla u sukob "sa loše organizovanom, loše sprovedenom i loše proračunatom strategijom".

Prema njegovim riječima, vrijeme je da se sa vojne strategije pređe na miroljubivu.

Orban je rekao da će pozvati njemačkog kancelara Olafa Šolca i francuskog predsjednika Emanuela Makrona da brzo počnu pregovore sa Rusijom u ime cijele EU o rješavanju ukrajinskog sukoba.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније