Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

07. 08. 2024. 13:05 >> 13:05
Čitaj mi:

odluka suda

Napadač na premijerku Danske osuđen na četiri mjeseca zatvora i deportaciju

Sud u Kopenhagenu je danas jednog 39-godišnjeg Poljaka osudio na četiri mjeseca zatvora i naložio njegovu deportaciju jer je u junu udario premijerku Danske Mete Frederiksen (46) i izvršio druga kažnjiva djela.

On je premijerku koja je bila u šetnji, pesnicom udario u rame, te joj je od trzaja bio povrijeđen vrat.

Poljak čiji identitet nije objavljen, uhapšen je odmah pošto je 7. juna napao Frederiksen na trgu u glavnom gradu, Kopenhagenu.

Mada taj napad nije bio povezan s nekim političkim skupom, dogodio se dok se nasilje nad političarima širilo uoči izbora za Evropski parlament.

Napadač na premijerku je osuđen i zbog seksualnog uznemiravanja jer je išao go i pipao žene na željezničkoj stanici, a i zbog prevare u supermarketima, što je sve priznao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније