Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ I. P. ]

16. 07. 2022. 08:11 >> 12:40

NA SJEVERU ZEMLJE

Maroko: Jedna osoba stradala u šumskom požaru

U požarima koji su od srijede opustošili udaljene šumovite predjele sjevernog Maroka, jedna osoba je stradala, a evakuisano je više od 1.500 porodica i uništeno nekoliko hiljada hektara šume, saopštile su tamošnje vlasti.

"Pronađeno je jedno tijelo sa višestrukim opekotinama u jednom od požara u regionu Laraš", navodi se u saopštenju vlasti.

Najmanje 2.000 hektara šume, posebno hrastova i četinara, već je uništeno u provincijama na sjeveru Maroka.

Zbog požara je evakuisano 1.556 porodica u 17 sela.

Maroko je već nekoliko dana pogođen toplotnim talasom, sa temperaturom do 45 stepeni Celzijusa. Požari bjesne i u jugozapadnoj Evropi.
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније