Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 03. 2024. 14:18 >> 14:18
Čitaj mi:

TRANSFER REPREZENTACIJA

Brahim Dijas odlučio da nastupa za Maroko

Fudbaler Real Madrida Brahim Dijas izazvao je pravi manji potres na Iberijskom poluostvru kada je sinoć saopštio da mijenja reprezentaciju i da će ubuduće nastupati za Maroko.

Fudbaler koji ima marokanske korjene, ali koji je rođen u Španiji gdje je i počeo fudbalsku karijeru u Malagi bio je član svih mlađih reprezentativnih selekcija Španije, a u 2021. godini je debitovao i za seniorski tim "Furije" na prijateljskom meču sa Litvanijom gdje je čak stigao i da se upiše u strijelce.

Od tada je bio van radara selektora, i sada, pored toga što igra dobro za Real Madrid, pa se očekivao i poziv Luisa de la Fuenta ali Dijas je ipak odlučio da zaigra za Maroko.

Po pravilima FIFA i UEFA igrač može da promjeni nacionalni dres ukoliko je odigrao manje od tri meča za A selekciju, i ukoliko ne napravio pauzu od tri godine.

Kako je ofanzivni vezista ispunio sve uslove, ništa mu se više nije našlo kao prepreka da obuče zeleno-crveni dres.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније