Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

P.R.

08. 07. 2024. 15:21 >> 15:21

OTKLONJEN PREKID

Svi servisi Poreske uprave od sjutra u funkciji

Poreska uprava obavještava građane i poreske obveznike da će svi njeni servisi od sjutra, 9. jula biti u punoj funkciji.

"Prekid u radu sistema vezan za redovno održavanje i poboljšanje cjelokupnog sistema je otklonjen, a za sve obaveze vezane za predaju prijava/izvještaja koje nijesu mogle biti izvršene u zakonski predviđenom roku, Poreska uprava pomjera rok za predaju", navode u saopštenju.

  • Prijava PDV-a za obračunski period jun 2024. godine predata od 15. do 21. jula smatraće se blagovremeno predatom prijavom.
  • Prijava IOPPD za obračunski period jun 2024. godine predata od 15. do 21. jula smatraće se blagovremeno predatom prijavom.
  • Revizorski izvještaj za 2023. godinu predat u periodu od 30. juna do 21. jula smatraće se blagovremeno predatim.

Naglašavaju da su poreski obveznici dužni da svoju utvrđenu obavezu po osnovu prijave PDV-a i IOPPD izvještaja uplate u propisanom roku, tj. do 15. jula.

"Zahvaljujemo još jednom svim poreskim obveznicima i građanima na razumijevanju i strpljenju", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније