Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

14. 06. 2024. 16:16 >> 16:16

"građani ispaštaju"

DPS Nikšić: Drašković odgovoran za to što bazen mjesecima ne radiv

Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan, saopštio je nikšićki DPS.

 

“Prazan je zbog kvara na pumpama čiju popravku, rukovodstvo Sportskog centra, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem, očigledno ne može da obezbijedi. Da lošim rezultatima jednog preduzeća najviše doprinosi neznaveni i nesposobni menadžment, vidimo i na primjeru rukovođenja nikšićkim Sportskim centrom”, navodi se u saopštenju.

Oni su optužili Draškovića za partijsko zapošljavanje.

“Drašković je dosanjao direktorsku fotelju, iz koje uspješno realizuje zapošljavanje po partijskoj liniji u SC Nikšić, koji u poslovanju bilježi negativne rezultate, uprkos kadrovskom ojačavanju. Umjesto da prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan, kao direktor preduzeća, da obezbijedi, bazen mjesecima ne radi, što je okolnost koja s razlogom ljuti korisnike usluga bazena, ali i negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније