Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

13. 10. 2021. 22:40 >> 22:41
1

U SKOPLJU

Abazović na samitu Zapadnog Balkana

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravi u Skoplju, gdje će se sjutra održati drugi po redu Zapadnobalkanski samit 2021. godine, pod nazivom "Promovisanje inkluzivnosti i solidarnosti u Evropi".

Abazović se, kako je saopšteno iz Vlade, večeras u Skoplju susreo sa premijerom Sjeverne Makedonije Zoranom Zaevim, tokom koktela koji je za goste priredio The Economist Events, kao organizator događaja.

"Na prvoj panel diskusiji Samita, pored domaćina premijera Zaeva, učestvovaće još i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, premijer Kosova Aljbin Kurti i zamjenik premijera Albanije Arben Ahmetaj", navode iz crnogorske Vlade.

Pored učešća na Samitu, Abazović će sjutra u Skoplju imati nekoliko bilateralnih susreta i sastanaka sa predstavnicima iz privrednog sektora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније