Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

A.B.

26. 05. 2024. 21:51 >> 22:23
10
Čitaj mi:

LIDER NSD

Mandić: Pobijedili smo u Budvi, naša politika najbolja

Lider Nove srpske demokratije i predsjednik Skupštine Andrija Mandić saopštio je na večerašnjoj koaliciji za novinare da je koalicija "Za budućnost Budve" pobijedila na izborima i da imaju najviše glasova.

"Pokazali smo kako se organizuju i završavaju izbori. Želim da izbornom štabu odam posebno priznanje, a osvrnuo bih se na učinak i na energiju i kako su naši članovi na najbolji način predstavili našu politiku", kazao je Mandić. 

Kako je rekao, ZBCG vodi politiku koja je najbolja za Crnu Goru i za Budvu. 

Mandić je u štabu liste “Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj, kazao je da su građani na današnjim lokalnim izborima održali čas demokratije.

"Jedino nećemo pregovarati sa Demokratskom partijom socijalista oko vlasti", zaključio je Mandić. 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније