Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

13. 03. 2022. 10:47 >> 11:00
2

KOMUNALNA POLICIJA

Sjutra saslušanje zbog ograde na Kraljičinoj plaži

Komunalna policija Budve pozvala je predstavnike zakupca hotelskog kompleksa Sveti Stefan da sjutra u deset časova dođu na saslušanje povodom postavljanja ograde na Kraljičinoj plaži koju su mještani prije godinu polomili. Prije nekoliko dana, firma Adriatic Properties počela je da postavlja ogradu i o tome je obavijestila Vladu, što je izazvalo nove proteste mještana. 

Prema saznanjima Portala RTCG, predstavnici Adriatic Properties pozvani su u ponedeljak da dođu u prostorije Komunalne policije u Budvi ali njihovi advokati obavijestili su HG Budvanska rivijera i Ministarsttvo ekonomskog razvoja da i oni moraju da dođu. U suprotnom, kako su kazali, ako se predstavnici Budvanske rivijere i ministarstva ne pojave na saslušanju biće krivi za kršenje ugovora o zakupu i privremene mjere. 

Mještani su prošle godine polomili kapiju, te Kraljičinu plažu koja je punih deceniju i po bila nedostupna većini građa oslobodili za kupanje svih građana. 

Postavljanje kapije uslijedilo je nakon odluke Privrednog suda Crne Gore koji je donio rješenje kojim se potvrđuje ranija odluka o privremenoj mjeri u korist Adriatic Properties Budva u odnosu na rizort Aman Sveti Stefan, saopšteno je iz Adriatic Properties.

Privredni sud je ranije potvrdio mjeru kojom se zabranjuju sve radnje koje mogu štetiti pravu korišćenja koje je dato Adriatic Properties uključujući uklanjanje ograda, instalacija i opreme i pokušaje promjene prava na ekskluzivnost koja uživaju gosti rizorta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније