Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.J.

30. 06. 2024. 13:40 >> 13:40

Koalicija "Prava stvar" i BS

"Vlast u Bijelom Polju stabilna"

Iz koalicije "Prava stvar" (DPS, SD, SDP, LP, BP) i Bošnjačke stanke saopštili su da nema nikakve krize vlasti u Bijelom Polju.

"Zbog brojnih špekulacija i brzo iskazane zluradosti opozicionih političkih partija u SO Bijelo Polje, obavještavamo građane i našu političku konkurenciju da nema nikakve krize vlasti u Bijelom Polju. Sjednica Skupštine Opštine je zakazana za 28. jun, ali nije održana zbog nedostatka kvoruma jer je na sjednici bilo 16 odbornika iz vlasti i nula odbornika iz opozicije. Tri odbornika vlasti nijesu mogla da prisustvuju sjednici iz profesionalnih i ličnih razloga. Međutim, bilo bi zanimljivo da odbornici opozicije pojasne svoj izostanak sa sjednice", saopštili su iz te koalicije. 

Kako navode, opozicija je nezainteresovanost za rad u Skupštini iskazala više puta u prethodnom periodu, "a ovo je samo nova demonstracija istog".

"Pozivamo ih da bolje analiziraju probleme koje imaju njihovi partijski saborci u Podgorici, Beranama, Nikšiću, Budvi, Andrijevici ali i Mojkovcu, Tivtu i tako redom, opština po opština" ističe se u saopštenju.

Kriza vlasti je, prema njihovim riječima, samo u onim opštinama gdje su vladajuće partije njihovi politički oponenti.

"Za Bijelo Polje ne brinite jer je vladajuća većina stabilna. Za nas Skupština nije odnos 19:18 već kada je u pitanju interes grada i građana proporcija bi morala biti 37:0. Zbog toga opet pozivamo opoziciju da se uozbilji i počne da radi u interesu Bijelog Polja, a ne u interesu ličnih zabluda o mogućem rušenju vlasti", poručuju iz Koalicije "Prava stvar" i BS.

Dok je opozicija ovakva sigurni su da vlast ne može biti srušena.

"Naša najveća snaga, i pored grešaka kojih smo svjesni, je upravo to što smo i dalje mnogo bolja politička ponuda od naše alternative. Budite bolji, pa će biti i vlasti i fotelja. Znamo da vas samo to interesuje, pokazuju vaši lideri na državnom nivou, ali put do njih je odgovorna politika, a ne sabotaža", poručeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније