Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

14. 10. 2024. 18:01 >> 18:01
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Lekić podnio ostavku

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 14. oktobar.

Predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milan Lekić podnio je ostavku na tu funkciju. Na taj potez se odlučio dva dana nakon udesa u kom je slupao službeni automobil, a policija je utvrdila da je bio u alkoholisanom stanju. Poručio je da će Rudniku uglja nadoknaditi štetu za službeno vozilo.

Predsjednik Opštine Bar i poslanik DPS-a Dušan Raičević danas je podnio ostavku na poslaničku funkciju zbog nespojivosti funkcija, a na osnovu mišljenja Agencije za sprječavanje korupcije ASK.

Prvi rezultati analiza radnika "Port od Adrija" za koje se sumnja da su otrovani teškim metalima, ukazuju da se radi o hroničnom procesu, te vrijednostima olova u krvi koje su u granicama dozvoljenog, u odnosu na profesionalni angažman i izloženost zaposlenih na ovom radnom mjestu, ističu u Ministarstvu zdravlja.

Zapadni Balkan kroz Plan rasta i novi Akcioni plan o razvoju zajedničkog regionalnog tržišta 2025-2028, dobija šansu za ubrzani ekonomski razvoj, koji će omogućiti građanima mnogo bolji životni standard, poruka je sa Samita posvećenog desetogodišnjici Berlinskog procesa.

Premijeri šest država Zapadnog Balkana su na samitu Berlinskog procesa 14. oktobra potpisali novi akcioni plan za jedinstveno regionalno tržište, kao sastavni dio Plana rasta Evropske unije (EU) za Zapadni Balkan.

Fudbaleri Crne Gore gostuju večeras u Kardifu, Vels, u utakmici 4. kola Lige nacija od 20:45 uz direktan prenos na Drugom kanalu Javnog servisa i portalu RTCG.

 
 
 
 
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније