Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

RCG [ Mira Rovčanin ]

15. 10. 2024. 12:13 >> 12:39

Miajlo Škuletić

Mještani Bogetića protestuju na lokaciji Ljeskova dola

Mještani Bogetića i okolnih mjesnih zajednica okupljaju se u znak protesta na lokaciji Ljeskova dola, jer kako tvrde nadležni imaju namjeru da u tom rejonu ponovo zakopaju krave uginule od kju groznice.

U ime nezadovoljnih mještana Miajlo Škuletić kazao je za Radio Crne Gore da je mještane jutros spriječila policija da dođu do svojih imanja, bez obrazloženja.

Škuletić kaže i da su u saznanju da su već iskopane nove jame za eutanazirane krave, zbog čega i policija ne dozvoljava prolaz mještanima.

"Policija ne daje obrazloženje, samo im našim mještanima koji imaju imanja na toj lokaciji nijesu dali da prođu. Odmah smo posumnjali da je namjera da urade isto što su uradili i prije četrdesetak dana- da bez našeg znanja i odobrenja zakopaju krave. Još nijesu ni predhodnu lokaciju zaštitili kako treba. Hoće da unište našu MZ. Okupljaju se građani sa svih strana. Da bi to iskipali na takav način, ili bilo koji način prvo će morati nas da pregaze. Nećemo se maći odavde", poručio je Škuletić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније