Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

О.З.

17. 12. 2022. 22:33 >> 22:35

NEMA ŠTA DA IM PRIGOVORI

Popović: Ponosna sam na djevojke, ostavile su srce na terenu

Trener Budućnosti Bemaks Bojana Popović kazala je da je ponosna na djevojke i da im nema što prigovoriti nakon poraza (25:23) od Đera u derbiju 9. kola EHF Lige šampiona.

Popović je istakla da su njene izabranice ostavile srce na terenu i pokazale izuzetnu energiju, te da se uvijek može naučiti iz mečeva protiv petostrukog šampiona Evrope.

"Ponosna sam na djevojke, dale su sve od sebe i ne može im se ništa prigovoriti. Ostavile su srce na terenu, pokazale izuzetnu enrgiju. Bila je ovo teška utakmica, ali znala sam da će se djevojke boriti. Rezultat je takav kakav jeste, ali je najvažnije da su igračice dale maksimum. Uspjele smo da se vratimo zahvaljujući sjajnoj Armel Atingre, ali bilo je i grešaka koje je Đer kažnjavao. Igračice su umorne, uz to nemamo široku rotaciju. Uvijek naučimo mnogo iz mečeva protiv Đera, a sada nam predstoji zasluženi odmor", kazala je Popović, prenosi zvanični sajt kluba.

Armel Atingre je imala još jedno sjajno izdanje i meč je završila sa 14 odbrana, uključujući i sedmerac.

"Razočarana sam, a Stine Oftedal je za mene igračica utakmice, jer je rješavale sve napade u odlučujućim trenucima, imala je viziju kada je bilo najpotrebnije. Imale smo sjajnu šansu, nažalost, nijesmo je iskoristile", kazala je Atingre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније