Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

25. 04. 2024. 10:49 >> 11:58
1
Čitaj mi:

evropsko prvenstvo u beogradu

Tomislav Đinović protiv Šumkova za istorijsko finale

Crnogorski bokser Tomislav Đinović večeras se bori za finale Evropskog prvenstva u Beogradu. Rival u večerašnjem meču biće Rus Vsevolod Šumkov.

Đinović je juče obezbijedio prvu seniorsku medalju u istoriji Crne Gore(bronza)na Evropskom prvenstvu.

Član bokserskog kluba Zlatičanin je u osmini finala eliminisao Mađara Armanda Kruzita Kovača dok je u četvrtfinalnom meču kategorije do 60 kilograma pobijedio Francuza Amrauia Lunea 5:0.

"Francuz je iskusan i srebrni sa prethodnog šampionata Evrope, ali Bato nije dao 100, već 200 odsto. Nevjerovatna želja i ritam koji je nametnuo su dali rezultat. Ali i uzeli danak, jer je izuzetno umoran. On još nema iskustva da sačuva snagu za naredni meč i isuviše je rizikovao u trećoj rundi. A meč za ulazak u finale je već večeras. Loša je okolnost i da je njegov meč bio posljednji u popodnevnom programu, ali on će sigurno u svakom meču dati sve od sebe. Tako je i osvojio turnir ‘Beogradski pobednik’ sa četiri efektne pobjede” kazao je trener reprezentacije Crne Gore i BK Zlatičanin, Momčilo Zlatičanin.

Preostala dvojica crnogorskih boksera, koji su juče izlazili na ring - Stefan Savković i Petar Marčić su zaustavljeni u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Beogradu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније