Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

25. 04. 2024. 21:13 >> 21:35
Čitaj mi:

REAKCIJE NAKON FINALA

Radović: Važno je da se igračice pravilno razvijaju ; Stojanović: Zadovoljan sam sezonom

Trener košarkašica Budućnosti Vladan Radović kazao je da je osim trofeja i pobjeda, jako važno da se njegove igračice pravilno razvijaju.

Košarkašice Budućnosti odbranile su titulu prvaka Crne Gore.

Budućnost je večeras u Bemaks areni, u revanš meču finala plej-ofa, savladala ekipu Podgorice 77:49 i sa 2:0 u seriji osvojila trofej.

"Naravno da je bitno da se pobjeđuje, ali da je isto tako jako važno da se djevojke pravilno razvijaju. I Podgorica kao i mi radi dobar posao za crnogorku košarku, tamo imamo nekoliko naših igračica. Pokazale su napredak i na njih najozbiljnije računamo", kazao je Radović.

Aktuelni šampion već deceniju je bez poraza na domaćoj sceni.

"Radovao bih se kada bi doživjeli poraz u domaćem prvenstvu, to bi značilo da je konkurencija jača. Imali smo nekih najava, ali mislim da će pročći još dosta vremena dok se to ne desi", kazao je Radović.

Na drugoj strani, trener Podgorice Petar Stojanović kazao je da je zadovoljan sezonom.

"Čestitke Budućnosti na titulu, opravdali su ulogu favorita. Dobro je za našu košarku da je i Budućnost kao i mi mlada ekipa. Što se nas tiče, zadovoljan sam sezonom, jer imam i timu sve kadetkinje i juniorke. Bili smo oslabljeni, to je ostavilo traga, ali ovakvi mečevi nam služe da vidimo gdje smo: Nadam se da ćemo naredne sezone biti jači i bolji i samim tim prvenstvo učiniti interesantnijim", istakao je Stojanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније