Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

25. 04. 2024. 22:58 >> 22:58

ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA

Vesprem bolji od Alborga, Barsa ubjedljiva u Parizu

Vesprem je savladao Alborg na svom terenu 32:31, dok je Barselona slavila na gostovanju Pari sen Žermenu 32:20, epilog je prvih mečeva četvrtinala rukometne Lige šampiona.

Danci su u Mađarskoj imali pet golova prednosti na poluvremenu, sredinom drugog poluvremena plus četiri 23:19, ali nijesu izdržali .

Domaćin je furiozno odigrao finiš i stigao do trijumfa (32:31).

Vesprem je do trijumfa predvodio Nedim Remili sa šest golova, dok su se kod gostiju istakla čak četiri igrača sa po četiri pogodka. Viah, Hangaard, Antonsen i Arnoldesn su pogađali mrežu Vesprema.

U Francuskoj, Parižani su dobili prvo poluvrijeme (14:11),ali su katalonci dominirali u nastavku i sada su jako blizu fajnl-fora.

Pivot Kamil Sizpek bio je najefikasniji u redovima PSŽ-a sa sedam pogođenih golova

Barselonu je predvodio Francuz Dika Mem sa sedam pogodaka, na druogj strani isti broj golovao dao Kamil Sizpek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније