Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 04. 2024. 18:16 >> 18:47

VELIKO POJAČANJE ZA REAL

Anćeloti: Kurtoa se dobro oporavlja, za deset dana se vraća na teren

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti kazao je da bi njegov golman Tibo Kurtoa trebalo za deset dana da se vrati na teren, prenose španski mediji.

Belgijanac se 20. marta operisao zbog napuknuća meniskusa desnog koljena. Progonez su govorile da je za njega sezone završena, ali izgleda će moći da pomogne timu u završnici.

"Golman Tibo Kurtoa se dobro oporavlja, mogao bi da bude u timu protiv Kadiza", rekao je Anćeloti.

Španski mediji navode da će Kurtoa sigurno da propusti meč protiv Real Sosijedada u La Ligi, te prvi duel polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

Utakmica 34. kola španskog prvenstva između Reala i Kadiza igra se četvrtog maja u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније