Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 04. 2024. 16:23 >> 16:23
Čitaj mi:

TRENER REALA PRIZNAO

Anćeloti: Jedino sa dobrom odbranom smo mogli da eliminišemo Siti

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti priznao je da je jedino defanzvnom igrom mogao da eliminiše Mančester siti.

"Kraljevski klub" je prošao u polufinale nakon boljeg izvođenja penala, a tokom meča osim gola i šanse Ridigera, gotovo da nije prelazio centar.

"Ovakav način igre je bio jedini na koji smo mogli da prođemo dalje. Krenuli smo dobro, poveli, a onda smo počeli da se mučimo. Previše smo nisko stajali, a Siti je imao sve veću i veću kontrolu. Srećom, dobro smo se branili. Kada je došlo do penala, bili smo uvjereni da ćemo proći dalje, igrači su mi rekli da će da pobjede", istakao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak se deseti put u karijeri plasirao u polufinale Lige šampiona, treći put je u nokaut fazi nadmudrio Pepa Gvardiolu.

"Čestitao mi je na prolasku i poželio sreću. Bio je džentlmen kao i uvijek, kao što je i ovaj klub džentlmenski", rekao je Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније