Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Mina

21. 06. 2024. 14:18 >> 14:18
Čitaj mi:

u pljevljima

Sjutra memorijalni turnir u sjedećoj odbojci

Memorijalni turnir "Mira Topović" u sjedećoj odbojci biće održan sjutra u Pljevljima, a okupiće šest ekipa, saopštili su organizatori manifestacije.

Turnir će biti odigran u znak sjećanja na osnivača pljevaljskog kluba Set Miru Topović.

Na četvrtom memorijalu, osim domaćina, igraće još Neretva iz Mostara, Ilidža, Laktaši, Spid iz Sarajeva i Smeč iz Beograda.

Prema propozicijama, ekipe će biti podjeljene u dvije grupe, a rivali Seta u prvoj fazi takmičenja, u A grupi, biće Smeč i Neretva.

U B grupi igraće Laktaši, Spid i Ilidža.

Pobjednici grupa igraće za prvo, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Turnir će zvanično početi duelom Neretve i Seta, u deset sati i 30 minuta.

Topović, koja je preminula sredinom decembra 2020. godine, bila je istaknuti borac za ljudska i prava osoba sa invaliditetom, osnivač i predsjednik Udruženja paraplegičara Pljevlja i prvog kluba sjedeće odbojke u Crnoj Gori, Set.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније