Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

08. 10. 2022. 17:53 >> 17:53

NIJE REKOA DEFINTIVNO "ZBOGOM"

Rikardo priznao da neće biti dio Formule 1 sljedeće godine

Australijski vozač Danijel Rikardo izjavio je danas da ne očekuje da će biti dio Formule 1 naredne sezone, ali da mu je cilj da se vrati 2024. godine.

Rikardo je trenutno u Melkarenu, ali je taj tim u septembru najavio da će ga sljedeće sezone zamjeniti sunarodnik Oskar Pjastri.

Njegove opcije da vozi u nekom drugom timu su smanjene nakon što je ranije danas saopšteno da će Pjer Gasli preći u Alpin i da će Nik de Vris voziti za Alfa Tauri.

Ostala su slobodna još samo dva mjesta za sezonu 2023, jedno u Vilijamsu i drugo u Hasu.

"Da budem iskren, znao sam za Gaslija, znao sam da pregovaraju neko vrijeme i da su bili veoma zainteresovani za Pjera. Bio sam spreman na to, pa smo pokušavali da se snađemo i da vidimo šta je sljedeće", rekao je Rikardo poslije kvalifikacija za Veliku nagradu Japana, prenosi Skaj sport.

"Ali, mislim da je realnost da neću voziti u Formuli 1 u 2023. godini. Mislim da će u 2024. biti boljih prilika", dodao je Rikardo.

Ovaj 33-godišnji vozač Formule 1, koji je bio povezivan sa ulogom rezervnog vozača u Mercedesu, otkrio je da namjerava da ostane u Formuli 1 umesto da traži svoje mjesto u drugim disciplinama motosporta.

"Svakako da je plan da i dalje budem uključen u Formulu 1. Na ovo gledam kao na malu pauzu što se tiče moje karijere u Formuli 1. Cilj je da vozim 2024", istakao je Rikardo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније