Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

17. 07. 2021. 21:13 >> 21:14

ZADRŽAO ŽUTU MAJICU

Pogačar na korak od druge titule na Trci oko Francuske

Slovenački biciklista Tadej Pogačar zadržao je žutu majicu i poslije današnje 20. etape Trke oko Francuske, čime je praktično odbranio titulu.

Pogačar je igrao na sigurno i 30,8 kilometara dugu etapu na hronometar od Liburna do Sen Emilona završio je kao osmi i tako zadržao prednost u odnosu na Danca Jonasa Vingegora.

Slovencu je preostalo da sjutra samo odveze posljednju slavljeničku etapu do Jelisejskih polja kako bi i zvanično potvrdio drugu uzastopnu titulu na Tur d'Fransu.

Pobjednik današnjeg hronometra bio je Belgijanac Vaut van Art s vremenom 35:53, Danac Kasper Asgren je bio drugi, a Vingegor treći.

Pogačar poslije današnje etape ima pet minuta i 20 sekundi prednosti u odnosu na Vingegora, dok trećeplasirani Ekvadorac Ričard Karapas zaostaje za 7:03 minuta.

Sjutra je na programu poslednja etapa ovogodišnjeg Tura od Šatua do Jelisejskih polja duga 108,4 kilometara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније